Мястото, където влияе най-силно тази ужасна война е Руската федерация. Там

...
Мястото, където влияе най-силно тази ужасна война е Руската федерация. Там
Коментари Харесай

Доц. Валентин Вацев: Режимът на руската власт се променя пред очите ни

Мястото, където въздейства най-силно тази ужасна война е Руската федерация. Там стават промени, които касаят властните връзки в съветското общество. Това сподели в предаването " Това е България " на Радио " Фокус “ доцент Валентин Вацев, геополитически анализатор. 

" Може да се каже, че в Русия към този момент са почнали напълно съществено и неприкрито да вземат решение въпроса за властта. Режимът на съветската власт се променя пред очите ни. Руснаците към този момент ги виждат тези процеси. Съвсем до скоро в съветското управление - администрацията на президента, имаше няколко групировки и там сякаш имаше баланс, но той към този момент е нарушен. Групировките, които изразяват интересите на съветския промишлен капитал са към този момент в искрено несъгласие и антагонизъм с ползите на съветския олигархичен капитал и това повече не може да се прикрие ", сподели доцент Вацев. Руското общество в момента по нов метод решава въпроса за властта, счита той. Средният руснак дава сред 78-93% поддръжка за войната, съгласно социологическите проучвания.

По думите на доцент Вацев, съветският хайлайф към президента също подкрепя военния ход. Но съветската ръководеща класа продължава да не е съгласна. Цели браншове са против хора на тази война. Официално се счита, че обществото е приело тази война. Руските въоръжени сили също са задоволително ефикасни. Но руският елин просто не е склонен с тази война.

" Руската федерация е чисто нова държава, създадена в първата половина на 50-те години, за да вкара на Запад в международния хайлайф своя руски елит. Голяма група олигарси на Запад живеят със статута на свещени крави.

Но на този етап към този момент има несъгласие. Замесени са директни ползи на избрани групи. Значими сектори от класата на съветските управленци не са съгласни, те избавят децата си и изчезват от Русия.  

Руското общество е заредено със своите фундаментални и неразрешими несъгласия ", уточни още анализаторът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР